Een efficiënter kantoor in een halve dag!

AdminPulse is dé kantoorbeheersoftware voor boekhoud-, accountants-, en revisorenkantoren. Van de makers van Admin-IS en Admin-Consult.

Er was eens... een majoor uit het Belgisch leger die getrouwd was met een accountant-zaakvoerder. Hij was verantwoordelijk voor de automatisatie van de administratie van de Landmacht. Er kwamen kindjes in het gezin Cleymans en de majoor werd huisman… de periode van “de nieuwe man”. Dat hield hij maar eventjes vol, want hij ontdekte dat accountants heel wat technologische ondersteuning konden gebruiken!

Zo startten Rudi en zijn vroegere legergezel Ortwin Syneton in een hoekje van het accountantskantoor. Kantoormanagementsoftware was hun passie. Met dit accountantskantoor werken we nog steeds nauw samen, zo weten we perfect wat kantoren nodig hebben.

Synetons product Admin-IS (klantgericht) werd aangevuld met Admin-Consult (projectgericht) in de client-server omgeving, maar toen kwam de cloud!
AdminPulse is onze cloudoplossing waarmee grote én kleine accountantskantoren hun kantoororganisatie in tiptop conditie houden.

Syneton en AdminPulse software kantoorbeheer accountants cloudsolution