Dit zeggen onze klanten

"AdminPulse dat is 1-2-3 =

Het is geen promotieslogan  maar realiteit:

  1. in minder dan een uur heb je met AdminPulse je kantooradministratie opgestart. En dat is inclusief het overnemen van bestaande info uit allerlei documenten en tabellen.
  2. Je hebt steeds een handige help-functie ter beschikking. En heb je toch last met een bepaalde functie?  Maak een ticket en houd je mailbox in de gaten: het antwoord komt vaak sneller dan je verwacht.
  3. Heb je tips voor verbetering en uitbreiding? AdminPulse neemt de suggesties mee in hun planning en vaak is de tip al verwerkt in de volgende release. Zo blijft het programma steeds 100% voldoen aan de wensen van een accountantskantoor."
Marc Bosschaert - Coopfabrik, dienstverlening aan coöperaties

"Toen we vernamen dat er een cloudversie van Admin-IS uitkwam, zijn we direct mee op de kar gesprongen. Een eenvoudige en handige tool volgens de kwaliteit die we van Syneton gewoon zijn”

Bram Vermeulen - Zaakvoerder BIFAS - Fiscale Accountants

"Heel tevreden over AdminPulse.
Ik vind het een meerwaarde dat het een cloud software is. Het is tevens overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
Er wordt ook steeds gewerkt naar optimalisatie van het product, wat naar mijn mening toch een absolute meerwaarde is."

Nancy De Bolle - Zaakvoerder Debonafisc

"Als startend digitaal accountancykantoor was de keuze voor AdminPulse een logische keuze om onze interne administratie te digitaliseren en te automatiseren. Tevens zorgt de cloudtoepassing voor een snelle support en de regelmatige updates maken het een dynamisch product dat inspeelt op de veranderingen in de sector."

Mathias Rosseel - Zaakvoerder Vanhaecke, Devriendt & Rosseel
"Ik stoef altijd over AdminPulse tegen mijn collega’s."
Meryem Hocalar - Zaakvoerder MHFisc
"AdminPulse is een enorme hulp voor de werking van ons klein accountancykantoor: gedaan met de lijstjes, checklists, en lijstjes van lijstjes. In AdminPulse heb je een overzichtelijk en gedetailleerd zicht op taskflow, compliance, facturatie, etc. Het bevrijdde ons van tijdrovende organisatorische rompslomp, zodat we onze tijd veel productiever konden besteden. Dankzij de intuïtieve interface en uitgebreide support was AdminPulse ook gemakkelijk te implementeren, en te integreren in de dagelijke werking van ons kantoor."
Wouter Haegebaert - Zaakvoerder Haegebaert boekhouding en fiscaliteit

"Ons beroep evolueert met rasse schreden, wij worden overstelpt met nieuwe tools, software, … Syneton benaderde ons ook om hun nieuwe tool voor kantoorbeheer voor te stellen, AdminPulse.
Als ervaren Admin-Is gebruiker hebben wij in eerste instantie schoorvoetend de demo’s toegestaan.
Echter door het enthousiasme van de medewerker sloeg dit ook over bij ons op kantoor.
Een betere voorstelling van de relaties, het snel kunnen opmaken van al de documenten voor de antiwitwaswetgeving, het totaal vernieuwde takenbord, de betere voorstelling van de facturatie, het digitaliseren van de opgemaakte verkoopfacturen etc., spraken ons aan.
Hierdoor zijn we gegaan voor de omschakeling naar AdminPulse.
Vernieuwing vraagt tijd zegt men, nu omschakelen is niet altijd evident, maar door een zeer goede ondersteuning van de supportdienst en het uitstekend werken van de ticketting zijn wij er in geslaagd om vrij snel over te schakelen.
Op vandaag zijn wij dan ook zeer tevreden dat wij de overstap gemaakt hebben en dat vrij vlot verlopen is.
Bovendien krijgen wij regelmatig feedback van de vernieuwingen die in AdminPulse worden toegevoegd."

Dirk Boon - Zaakvoerder Boekhoudkantoor Dirk Boon
"Ik ben heel tevreden over AdminPulse. Ik gebruik het heel graag. Vooral dan het taakbeheer en de AWW. Uurregistratie gebruik ik ook, maar niet de facturatiemodule. Toch een geruststelling dat dat programma voor mij aan alles denkt 😊"
Tinneke Grauwels - Ariadne Boekhoudkantoor
"Ontzettend blij met de overstap van Excel sheets naar AdminPulse: heeft me al redelijk veel tijd en geld bespaard. 
Het programma is heel gebruiksvriendelijk en de wensen van de klant (in de mate van het mogelijke) worden vaak ingewilligd."
Linda De Sutter - Zaakvoerder De Sutter Boekhoudkantoor

"Voor ik AdminPulse kende, heb ik beroep moeten doen op verschillende applicaties, een customer management applicatie op internet, een opvolging van de prestaties in Excel, een facturatie programma, enz.. AdminPulse is dus vooral voor mij een integratie tool. Maar dan ook uiterst efficiënt!
Je creëert een klant in een paar seconden, via zijn KBO identificatie en een contact via een eid-kaart.
Een standard opdrachtbrief – door jezelf aangepast – met de informaties uit de KBO en de eid wordt in geen halve minuut gecreëerd.
De intake wordt vervolledigd door de elektronische vragenlijst (met anti-witwas) in AdminPulse.
Daarna worden de taken gegenereerd voor de klant (op basis van aanpasbare voorbeelden).
Het opvolgen van de taken is een kinderspel (schuiven naar rechts – opstarten en stoppen van de timer).
En de facturen zijn een echte juweel – meerdere, alweer aanpasbare modellen zijn beschikbaar – voor mij is het echt de max om als bijlage aan de facturen een complete beschrijving van de volbrachte taken bij te voegen. 
Het opvolgen van de betalingen, de overdracht van de verkoopfacturen naar mijn boekhoudpakket zijn eveneens echt efficiënt.
En dat is niet het einde, want er komt nog meer! De AdminPulse team verbetert het product meermaals per jaar en de video-opleiding + de helpdesk zijn echt van topklasse.

AdminPulse is een product waar ik lang op heb gewacht. Het is echt een voorbeeld voor de  sector! Echt chapeau!"

Chrétien Chabot - Chris Accounting
"Ik had nood aan een flexibel en efficiënt programma voor de totale opvolging van mijn net gestarte kantoor. Door eerdere ervaringen met de Consult versie, ben ik onmiddellijk bij AdminPulse terecht gekomen. Hierdoor mis ik geen enkele deadline, ben ik steeds in orde met de anti witwaswetgeving en worden alle uren netjes geregistreerd."
Thomas Goossens - Zaakvoerder Thomas Goossens Boekhouding en Fiscaliteit
"De ideale hulp om niets te vergeten!
Of het nu gaat om afsluitingen, ID-kaartdata, aangiften of het UBO-register, het is voldoende om een bestaande taak te gebruiken of er een aan te maken, met alle stappen, en af te ronden wat er wordt gedaan.... 
Daarnaast is het mogelijk om voor bepaalde stappen vaste of getimede servicetijden te genereren. 
De efficiënte assistent voor minder stress."
Anne-Lise Lefebvre - Zaakvoerder Alizephyr