Maak betalen makkelijk

Maak betalen makkelijk
Zorg dat jouw klanten je makkelijk kunnen betalen!

Spendeer jij ook meer en meer tijd aan het opvolgen van de betaling van je facturen? Lopen jouw inningskosten de spuigaten uit?

Voor gemiddeld 1 op 5 facturen wordt een herinnering gestuurd en is opvolging nodig. Wanbetalers aanmanen is duur en tijdrovend. In uiterste nood moet je zelfs een dossier indien bij een gerechtsdeurwaarder. Late betalingen beperken jouw groeiambities!

Met POM plaats je op je factuur een QR-code die eenvoudig gescand kan worden met een smartphone. Vervolgens opent een betaalpagina waar de betaalgegevens vooraf zijn ingevuld en de betaling meteen kan worden uitgevoerd via Bancontact (mobiel of met kaart en kaartlezer).

Ook jouw klant heeft hier baat bij! Hij zal je dankbaar zijn dat hij geen betaalinformatie meer hoeft over te typen. Dat manueel werkje heeft een hoog risico op fouten, en laat ons eerlijk zijn, betalingen doen is gewoon niet leuk. Het betaalgemak met de POM QR-code is groot en je positioneert je als innovatief en vooruitstrevend kantoor.

Een échte win-win!

Concreet: De QR-code met betaallink wordt op elke PDF-factuur geplaatst. In de e-mail die de PDF-factuur begeleidt, komt automatisch een betaalknop. Jouw klant scant de QR-code en kan makkelijk betalen met Bancontact!

In AdminPulse kan je de connectie met POM zelf opzetten via de Connect-pagina. Op elke nieuwe factuur zal dan een QR-code staan en in elke begeleidende e-mail de betaalknop. Lees er hier alles over.

Comments