5 gouden tips die je het leven makkelijker maken in het beheer van je accountantskantoor!

AdminPulse 5 gouden tips voor efficienter kantoorbeheer voor accountants
Fouten frustreren, kosten je tijd en geven je een rotgevoel. Daarom geven we je 5 gouden tips die je het leven makkelijker maken en die fouten helpen voorkomen!

Laat taken automatisch afvinken

AdminPulse herkent ontvangstbewijzen en kan op basis van die ontvangstbewijzen automatisch taken afvinken. Dit zorgt ervoor dat je minder openstaande taken hebt en dat je onmiddellijk ziet voor welke klanten je wél nog werk te doen hebt! Het spaart je tijd uit en geeft je gemoedsrust doordat je een beter overzicht hebt. Meteen doen dus! Hier lees je hoe je het instelt.
 

Gebruik integraties

Vul je dezelfde gegevens in verschillende applicaties in? Oeps! Een fout is zo gemaakt en moeilijk op te sporen. AdminPulse kan gegevens uitwisselen met andere pakketten. Een paar voorbeelden: Je uitgaande facturen komen automatisch in Octopus, documenten worden iedere nacht uit MyMinfin opgehaald en via Codabox lees je automatisch coda-bestanden in en punt je betaalde facturen af.

Onze partners en wijzelf hebben al een heel aantal integraties gemaakt, die je kan gebruiken. Staat een integratie die je wil er niet tussen? Dan kan je die zelf (laten) maken! Via de API (jouw IT-er begrijpt zeker wat dit is) is dat in een handomdraai gebeurd. 
Blijf dus geen zaken overtypen maar zorg dat ze automatisch gedeeld worden tussen de verschillende applicaties!
Documentatie over de API vindt jouw IT-er hier

Houd je volmachten actueel via CSAM

Op de portaalsite van de overheid (CSAM) kan je jouw mandatenlijst downloaden en vervolgens opladen in het documentbeheer van AdminPulse. Doe dat regelmatig, dan staan je volmachten altijd juist!
Hier lees je hoe je dit doet.

Mails van klanten

Gebruik je Outlook in Office 365? Zet dan alle e-mailadressen van je klanten in AdminPulse, dan worden hun mails automatisch in het juiste relatiedossier bewaard. Makkelijk om snel een mail terug te vinden!
Zo stel je dit in.

Factureer automatisch

Zorg dat aan al je klanten een facturatieplanning gekoppeld is, zodat je nooit een factuur vergeet te maken!
Begin hier meteen mee.

Comments