2968 vacatures

Accountancy and labour shortage
Zoveel vacatures in accountancy waren er op 12 mei 2022 in Vlaanderen en Brussel. Toch zijn er accountantskantoren die er goed in slagen om het juiste personeel te vinden. Is dat geluk? Betalen zij zich blauw aan verloning? Nee, het is iets anders…

Je kan er op LinkedIn niet naast kijken: de jobaanbiedingen in de accountancy vliegen je rond de oren. Iedereen lijkt wel op zoek naar nieuwe medewerkers! Hoe zorg je ervoor dat kandidaten jouw kantoor kiezen?

2968 vacatures voor jobs in de accountancy sector in Vlaanderen en Brussel

Ben jij een aantrekkelijke werkgever?

Ontevreden medewerkers verpesten de sfeer in je kantoor én zorgen voor ontevreden klanten, die hun heil dan ergens anders gaan zoeken. 
Koen Blanquart, expert in management en auteur van ‘Thuisvoordeel’ zegt: “Geef medewerkers de kans om een carrière op te bouwen binnen een leven dat de moeite waard is”. Wil je weten wat hij daarmee bedoelt? Lees het hele interview in het magazine ‘De innovatieve accountant’. Nu gratis!

Zinvol werk, flexibiliteit en autonomie zijn de belangrijkste motivators voor medewerkers. Belangrijker dan meer loon. Betrokken medewerkers zijn tevreden medewerkers, ze merken dat ze een verschil maken. Betrokken medewerkers weten wat hun kantoor wil bereiken en hoe zij daaraan bijdragen. Weet jij wat je met jouw kantoor wil bereiken en hoe je meet waar je daarin staat? In ‘De innovatieve accountant’ lees je er alles over in de artikels ‘Wat wil jouw kantoor bereiken’ en ‘KPI’s voor jouw accountantskantoor’.

Lees het magazine ‘De innovatieve accountant’ nu gratis en word het aantrekkelijkste kantoor voor de beste medewerkers!

Download het magazine

Lees online


 

Comments