Automatische uurregistratie voor jouw accountantskantoor

met AdminPulse en ClockAssist

Automatische tijdsregistratie voor accountants in AdminPulse met ClockAssist

Doe jij graag tijdsregistratie?

Wij ook niet! Tijdens het werk schiet uren registreren er vaak bij in. Op het einde van de werkdag weet je waarschijnlijk helemaal niet meer wat je allemaal gedaan hebt, voor wie dat was en hoe lang dat duurde. Lastig om dan correct tijdsregistratie te doen.

Waarom is tijdsregistratie belangrijk?

Als je op basis van uurtje-factuurtje factureert, is het duidelijk dat slordige tijdsregistraties je inkomsten kosten. Maar ook als je op andere manieren factureert, is het belangrijk om te weten hoeveel tijd je aan elke klant besteed hebt. Is het forfait of abonnement hoog genoeg om de kosten te dekken? Je wil immers toch dat de klant je iets opbrengt, nietwaar?

Probeer daarom altijd om al je medewerkers te motiveren om hun timesheets correct in te vullen!

Daarom kan je nu automatisch tijd laten registreren!

Uren registreren is belangrijk, maar niemand doet dat graag. Daarom kan je nu automatisch je verrichte prestaties laten registreren. AdminPulse integreert met ClockAssist, een software die je werkdag automatisch in kaart brengt terwijl jij je focust op je werk.

Terwijl jij werkt, maakt ClockAssist een overzicht. Jij alleen kan dat overzicht zien en aanpassen. Als alles naar je tevredenheid is, zet je het overzicht om naar je tijdsregistratie. Klaar!

Bekijk hier hoe het werkt

Bezorgd over privacy? 

Heel begrijpelijk, dat zijn wij ook! ClockAssist garandeert dat alleen jij jouw registraties ziet. Op het einde van de dag krijgen alle gebruikers het overzicht van hun eigen dag. Niemand anders heeft toegang tot deze gegevens. 
De gebruikers kunnen in hun eigen overzicht alles aanpassen: registraties wissen, toevoegen of wijzigen. Het is dit uiteindelijke overzicht dat in AdminPulse komt.

Automatische tijdsregistratie respecteert jouw privacy

Wil je ClockAssist gebruiken?

Je kan er meteen mee aan de slag in AdminPulse. Contacteer info@adminpulse.be en dan zetten we de integratie voor je aan.

Prijsinfo vind je op onze prijzenpagina.

ClockAssist betaalt zichzelf terug

Hier vind je een ROI calculator in Excel waarin je ziet dat je ClockAssist snel terugverdient.

Meer weten?

Bekijk de video van het webinar over ClockAssist en de integratie met AdminPulse.